Siirry pääsisältöön

Sekamelskan keskellä sittenkin kauneus..

..vaiko kaaos?


 Pihallamme vallitsee kaaos. Homma ei etene ja sotku tuntuu päivä päivältä hurjemmalta. Flunssani pitää kourissaan, vaikka huomenna on jatkettava oikeita hommia, oli kuntoa tai ei. Tarkoittaa, ettei omaan pihaan tule edelleenkään olemaan voimia. Alkaa hirvittämään vähän ajatus siitä, että ilmoitin pihamme Avoimet Puutarhat tapahtumaan 2.7... Ajatuksena toki oli jo siinä vaiheessa esitellä projektia vaiheessa.. Mutta että näin VAIHEESSA!

Hetken aikaa kuljettuani pihapiiriä ympäri (käväisin heittämässä niittysiemenet joutomaalle tien ja tontin väliin) ja aloin tämän kaiken sekamelskan keskellä nähdä kauneutta. Lovee, laiffii ja hillittömiä yksityiskohtia. Hengästyksissä kyykistelin ja kuvasin...

Mätäsleimu valkoisena.
 
Kivikkokasvit ovat asettuneet mukavasti lohkojen väleihin ja kasvaessaan pehmentävät ilmettä.
Harjaneilikka sopii kuin nakutettu kivikkoon.


Sammalleimu on vaan niin mahottoman kaunis.
Voitteko kuvitella, että tämä kaikki, ja moni muu kun en kaikkia 90 kuvaa tänne viitti laittaa 😆, löytyy tämän keskeneräisyyden kehdon keskeltä?!

Innostuin myös kikkailemaan makrolla ja se se vasta väsynyttä mieltä piristääkin!


Ihanaa lovee sydämiin näiden kuvien myötä :-) Toivotetaan kesä viimein Suomen joka kolkkaan asumaan! Ja malttia multasormet, malttia. Sitä tässä opetellaan..
-Virpi

Kommentit

  1. Vai Avoimiin puutarhoihin osallistumassa. Ymmärrän harmituksesi, mutta asioista vähänkään tietävät ymmärtävät hyvin, ettei kaikki valmistu ajoissa. Kauniita kuvia.

    VastaaPoista
  2. Aivan, ja toivotaan, että joku saa jotain irti siitäkin, kun näkee prosessit ja rakenteita.. Aina voipi toivoa :-D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti